Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Busa hal eceteshalnak jobb,...

Busa hal eceteshalnak jobb, vagy simán csak kirántva?

Figyelt kérdés
dec. 29. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A busa szerintem csak melegen jó állagú, hidegen amolyan "gumis" lesz.

Véleményem szerint rántva, frissen sütve.

dec. 29. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
dec. 29. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Halkolbásznak tökéletes de egyébként inkább rántva mint hidegen.
dec. 29. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A busa az egyik legótvarabb hal a földkerekségen, kukában a legjobb.
dec. 29. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A busa nagyon jellegtelen ízű hal, ezért a már említett halkolbász vagy az egyszerűbb halfasírt a legjobb elkészítési módja.
dec. 30. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
dec. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!