Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kèsz sültet tudom utànpàcolni?

A kèsz sültet tudom utànpàcolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok utazok este èrek haza s gondoltam veszek ùtközben egy kis sültet na pont ahogy szeretem belül puha kivül a bôre ropogòs viszont annyi az egèsz baj hogy tökèletesen sòtlan ízetlen a husi..ès gondoltam hogy egy kis zöldsègàgyat bedobok sütni meg közben valami “villàmpàcba”beledobni a husit egy òràcskàra majd a zöldsègekkel eggyütt ràsütök…ez dobna a husin?
jan. 3. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Pusztulat ehetetlenül száraz lenne.
jan. 3. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Pácolni nem érdemes, de esetleg a "zöldségágyban" párolhatod egy ideig fedö alatt, akkor meg tud puhulni, utána meg átsütöd
jan. 3. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Elég ha csak simán megsózód.Kár vele időt vesztegetni.
jan. 4. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Na hàt köszi a tippeket

Elírtam..pàrolni akartam nem sütni :D s végül ùgyis lett

Zöldsègàgy egy kis jò sòs alaplè tepsibe bele rà a kupak

Sokkal ízletesebb lett

jan. 4. 16:20

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!