Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fokhagymagerezdek pucolására...

Fokhagymagerezdek pucolására van valami trükk, hogy egyszerűbb, gyorsabb legyen?

Figyelt kérdés
febr. 19. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem gyors… levágod a két végét, és szinte magától leesik a héja
febr. 19. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
van
febr. 19. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

A dobozban rázósat próbáltad már?

Ha meg csak párat kell, akkor kicsit megnyomod oldalról a kés lapjával, már nem tapad annyira a héj hozzá.

febr. 19. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit késsel megroppantod. Így jön le a legegyszerűbben.

Én is próbáltam ezt a dobozban rázós verziót. Nekem nem vált be egyáltalán.

febr. 19. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Forró vízbe kell áztatni néhany percre .A héja negpuhul és könnyen lejön.
febr. 20. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
10-15 másodpercre berakom a mikróba.
febr. 20. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Lehet kapni a metróba ami levan pucolva :))
febr. 20. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

A gerezdeket megroppañtod késlappal, vahy a tenyereddel, aztán könnyen leszeded a héjját.

Van olyan szilimon kis gumicső amibe beleteszed, és ránehézmkedve a tenyeteddel sodrod a vágódeszkán. Az is jó.

febr. 20. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!